close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více
 
"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Víkend v Praze a jejím okolí

10. srpna 2009 v 9:17 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Ráno jsem se, jako obvykle asi po 3 hodinách spánku začala připravovat, balit poslední věci a za chvíli již s nacpaným batohem a ještě s taškou na notebooka letěla k vlaku. Stejně měl (naštěstí) zpoždění.
Reklama


Musím se pochválit, že tentokrát po tříhodinové jízdě vlakem zbylo v baterii notebooku asi 40% "šťávy". To je snad rekord, když já se v tom vlaku tak nudííím! :-D Potřebovala jsem ale nutně vyřídit něco v Gladiatusu, aby mi nezmizelo 50 000 zlata, a po cestě jsem se snažila připojit na nějakou free WiFi síť. Bohužel jsem našla jen jednu v Pardubicích, která po chvilce vypadla, a to jsem notebook vytahovala opravdu "na každém rohu". Dokonce ani v Praze na Hlavním nádraží se mi nepodařilo připojit k WiFi! :-o Naštěstí kámoška pomohla po příjezdu (kupodivu včas, vzhledem k mé orientaci v silniční MHD). :-)

Po pár minutách na Gladiatusu a zachránění toho zlata (prý z těch her jednou zblbnu, ale když mě to tak baví!!! :-D ) jsme vyjeli do jednoho menšího města kousek od Plzně. Setkali jsme se tam ještě s jednou kámoškou, se kterou se já znám už asi rok přes net. Poprvé jsem ji poznala v reálu, je docela fajn, akorát se vedle ní cítím děsně přerostlá. :-/

Po obědě v místní restauraci jsme odvezli kámošku domů a jeli na chalupu, která má krásnou velkou zahradu. :-) Poté do Plzně, kde jsme i přespaly. WiFina tam byla (internet), takže v poho. :-P

V neděli jsme chvilku s kámoškou jezdily po Praze a odpoledne jsme odpočívaly doma. Je mi tu fajn. :-) I když mi tu chybí (tak jako všude jinde) ještě pár věcí, ale stejně je tu moc fajn. :-)

Teď sedím ve Fénixu (nákupní galerie) a píšu článek na blog. Je tentokrát docela krátký a asi celkem chaotický. Nechtělo se mi už vymýšlet delší článek. Možná někdy bude, ale teď ne. :-)
Až to dopíšu, asi se sbalím a dojedu si pro jeden ze dvou včera vyhlídnutých batohů, a v poledne máme menší sraz, o kterým možná napíšu i sem na blogís. See U later! ;-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

 

Reklama
TOPlist